«Σφάχτηκαν» Καραμέρος on air Λοβέρδος - «Πόσο χαμηλά θα πέσετε για τις ψήφους;»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2024

Βαρύτατες κουβέντες αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Γιώργος Καραμέρος και ο Γιάννης Λοβέρδος.

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ήρθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση με αφορμή την ακρίβεια, τα τσουχτερά τιμολόγια του ρεύματος, τον Φρέντι Μπελέρη, καθώς και την υπόθεση Novartis.

«Θα πρέπει η κυβέρνηση να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προκειμένου να προστατεύει τα δικαιώματα της εθνικής μειονότητας στην Αλβανία. Από την άλλη θα πρέπει να αναδεικνύει τα θέματα κράτους δικαίου στην Αλβανία», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραμέρος.

Πολύ σύντομα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, λόγω της αναφοράς στους προστατευόμενους μάρτυρες «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση», που ο Γιάννης Λοβέρδος έκανε λόγο για σκευωρία, προκειμένου να εμπλακούν στην υπόθεση οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και να διασυρθούν πολιτικές προσωπικότητες.

«Κύριε Καραμέρο, κάνετε έναν λαϊκισμό πολύ χαμηλού επιπέδου. Δεν ισχύει αυτό που λέτε για τις επιχορηγήσεις, είναι ψέμα! Δεν σέβεστε τίποτα και τον αφήνετε να τα λέει αυτά στον αέρα! Λέτε ψέματα! Είστε ψεύτης!

Αυτό είναι ένα χαρτί για πέταμα, δεν λέει τίποτα! Πόσο λαϊκισμό πια; Πού θα φτάσετε; Πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα, κύριε Καραμέρο, για τις ψήφους;», πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο Γιάννης Λοβέρδος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.