ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα κατά διοίκησης: «Κακώς δε δώσατε εισιτήρια στον Ηρακλή»

Γιάννης Τσερβίνης27 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν και διαφοροποιούν τη στάση τους με τη διοίκηση της ομάδας εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΣ Γιάννινα. Η αντίδρασή τους οφείλεται στο γεγονός ότι δε δόθηκαν εισιτήρια στους οπαδούς του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες»

Απόφαση την οποία έλαβε αποκλειστικά η διοίκηση της ομάδας με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο λαός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκτιμά και σέβεται όσους τον εκτιμούν και τον σέβονται. Πάντοτε προσπαθούμε να προβάλουμε τα ιδανικά του οπαδισμου που εμείς θεωρούμε σωστά, με πρόσφατο παράδειγμα το Σάσσαρι της Σαρδηνίας. Σαν οπαδοί οι θέσεις μας, αυτά που πιστεύουμε και αντιπροσωπεύουμε είναι ακέραια και δεν κάνουμε πίσω σε τίποτα. 

Αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις, δεν θα αλλάξουν από μόνες τους. Μετά την ενημέρωση για την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του Ηρακλή στην πόλη μας για τον μεταξύ μας αγώνα, κρίνεται σκόπιμο να εκφράσουμε εκ νέου τη θέση μας δημόσια. Αν και δεν μας έχει γνωστοποιηθεί ο ακριβής λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκαν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ηρακλή, θεωρούμε σημαντικό να διευκρινίσουμε τη στάση μας. 

Το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή θα μπορούσε να είναι μία γιορτή και διαφήμιση για το ποδόσφαιρο καθώς οι σχέσεις των δύο ομάδων στο κομμάτι που αφορά τον κόσμο τους είναι εξαιρετικές. Πολλές φορές έχουμε φιλοξενηθεί από τον κόσμο του Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, στην Ευκαρπία, ακόμα και στο Ιβανώφειο σε αγώνα μπάσκετ του γυναικείου τμήματος. 

Αντίστοιχα, από την πλευρά μας, έχουμε υποδεχθεί φιλάθλους του Ηρακλή, ακόμη και σε αγώνα απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης, ώστε να διαμαρτυρηθούν για ζητήματα που τους απασχολούσαν τότε. Τα παραπάνω παραδείγματα αναδεικνύουν τη δημιουργία θετικού κλίματος φιλοξενίας και αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των οπαδών. 

Δυστυχώς φαίνεται ότι για ακόμα μία φορά δεν λαμβάνετε στα σοβαρά τον κόσμο της ομάδας. Φαίνεται ότι κουμάντο στο γήπεδο μας κάνει η αστυνομία και όχι η ομάδα. 

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ λοιπόν ανακοινώσεις για δήθεν συσπείρωση καθώς αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά πως από τη μεριά σας δεν κάνετε ούτε βήμα προς τον κόσμο της ομάδας.

 Είτε δίνετε εισιτήρια, είτε ζητάτε, είτε δεν ζητάτε, εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα γιατί η αγάπη μας για αυτή είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΤΗ. 

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.