ΣΦ ΠΑΟΚ Λευκωσίας: 14 χρόνια κρατά ψηλά την ασπρόμαυρη σημαία

Γιώργος Ζαΐρης01 Δεκεμβρίου 2022

Με την ευκαιρία της παρουσίας μας στην Κύπρο, δεν θα μπορούσαμε να προσπεράσουμε τα σημεία που χτυπά δυνατά η καρδιά του ΠΑΟΚ. Ένα από αυτά είναι και ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Λευκωσίας. Εδώ και 14 χρόνια είναι σε λειτουργία και στα γραφεία του σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, υπάρχει το ασπρόμαυρο αντάμωμα για να δουν όλοι μαζί από την τηλεόραση την αγαπημένη τους ομάδα. Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο Μάριος Σταυρινίδης  και πάντα δίπλα του, σε ότι χρειαστεί ο σύνδεσμος, η σύζυγος του Χριστίνα Δελημάρκου που είναι ενεργό μέλος του ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Ανδρέας Πέτρου.

Για πολλά χρόνια και λόγω εργασίας στη Λευκωσία ήταν δίπλα τους και ο Αντώνης Λαγόπουλος που πλέον επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και ζει στον Εύοσμο. Ο Σύνδεσμος «άντεξε» και στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και βγήκε πιο δυνατός. Τα παιδιά λόγω εργασίας δεν μπορούν να ταξιδεύουν συχνά στη Θεσσαλονίκη και στην αγαπημένη τους Τούμπα όμως φροντίζουν μια φορά τουλάχιστον τον χρόνο να είναι εκεί.





Τι κι αν βρίσκονται μακριά από την Τούμπα την μέρα που παίζει ο ΠΑΟΚ; Φροντίζουν στον προαύλιο χώρο του Συνδέσμου να κάνουν τη δική τους κερκίδα απολαμβάνοντας τις στιγμές με τους συνοπαδούς τους.


Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας από

τους πολλούς που επισκέφτηκαν τον

Σύνδεσμο




Δεν ξεχνούν τον Ποικιλίδη

Στην είσοδο των γραφείων του Συνδέσμου, υπάρχει ένα ξεχωριστό μήνυμα αφιερωμένο στον αείμνηστο Παναγιώτη Ποικιλίδη. «Παναγιώτης Ποικιλίδης ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ. Καλό ταξίδι φίλε θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας». Όπως μα εξήγησαν τα παιδιά του Συνδέσμου ο Παναγιώτης Ποικιλίδης ήταν πάντα δίπλα τους και πρόσφερε κάθε βοήθεια και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ ενώ διατηρούν επαφές με την οικογένεια του.



Ο Σύνδεσμος

έχει άδεια λειτουργίας και μάλιστα σας

παρουσιάζουμε το σχετικό έγγραφο. Στις

30 Ιουνίου 2014 πήρε τη σχετική άδεια και

είναι πλέον στη σχετική λίστα της

Κυπριακής Δημοκρατίας με την υπογραφή

του έπαρχου Λευκωσίας.





Αφού πήραν την ευλογία του ιερέα, οι νεόνυμφοι, φρόντισαν να βρεθούν στο αγαπημένο τους στέκι, για μια άλλη ιδιαίτερη αναμνηστική φωτογραφία.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.