ΣΦ ΠΑΟΚ Καβάλας: Το «ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας» μας έλεγαν

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2023

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Καβάλας πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν με το ΟΑΚΑ, πετώντας τα βέλη τους σε όσους επέμεναν τα προηγούμενα χρόνια περί «ασφαλέστερου γηπέδου στην χώρα», αναγκάζοντας τους «ασπρόμαυρους» να παίξουν τόσους τελικούς Κυπέλλου στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το «ασφαλέστερο γήπεδο της χώρας» μας έλεγαν. Πως δεν κατηγόρησαν εμάς για την κατάντια του, στα πλαίσια της «ατομικής ευθύνης» που πιπιλίζεται τα τελευταία χρόνια….

Ζούμε στην πιο αισχρή και χυδαία χώρα αυτού του σύμπαντος και δυστυχώς δεν έχουμε την παραμικρή ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, έστω και το πιο μακρινό που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Ταξιδεύουμε και σκοτωνόμαστε, βρέχει και πνιγόμαστε, καιγόμαστε ζωντανοί και αν τη γλυτώσουμε από όλα αυτά πάντα υπάρχει ένας μπαλούρδος πάνω στο μηχανάκι του που «ό,τι και να γίνει, ξύλο θα πέσει».

Τα είπαμε και παλιότερα, θα τα πούμε και ξανά αύριο-μεθαύριο. Διώξτε τα παιδιά σας μακριά από τη χώρα, μήπως και εκείνα τουλάχιστον σωθούν. Και σε λίγες μέρες πάρτε ξανά μέρος στη «χαρά της δημοκρατίας»….δεν θα αλλάξει και τίποτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.