ΣΦ Μακεδονικού κατά κυβέρνησης: «Αν δεν αλλάξετε αποφάσεις, θα φάτε μαύρο»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2023

Οι ομάδες της Super League 2 συνεχίζουν τις αντιδράσεις τους μετά την απόφαση-σκάνδαλο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τη μειωμένη επιχορήγηση από το στοίχημα στις ομάδες τις δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας. Με αφορμή αυτό, οι οργανωμένοι οπαδοί του Μακεδονικού εξέδωσαν ανακοίνωση καταπέλτης και στέλνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά: «Σαν μέλη του συνδέσμου "Πράσινοι", φίλαθλοι και ακόλουθοι της ομάδας του Μακεδονικού, με την παρούσα ανακοίνωση, εκφράζουμε την απόλυτη απογοήτευση και δυσαρέσκεια μας στο πρόσωπο του κ. Αυγενακη, αρχικά, και της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχεια, για τις απόψεις και τις αποφάσεις τους, που έχουν οδηγήσει τις ομάδες της Super League 2 στον οικονομικό και αθλητικό πάτο, κάτι που δεν τους αξίζει. Αποφάσεις βασισμένες, προφανώς, σε αμφιβόλου προελεύσεως συμφέροντα, τα οποία προσπαθούν να ικανοποιήσουν λίγους ή απλά λένε 'yes sir' στον "πρωθυπουργό" της χώρας με το κόκκινο κασκόλ.

Ξεκαθαρίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχουν τα λόγια μας πολιτικο χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δώσουμε πολιτική στήριξη σε άλλη κομματικη παράταξη, αλλά εάν δεν αλλάξετε αποφάσεις χθες (!!) θα φάνε μαύρο όλοι αυτοί που πίσω από τα μπλε πουκάμισα ξεπλένουν τον τίμιο ιδρώτα των αθλητών.

Κύριοι και κυρίες, μέλη της Ν.Δημοκρατίας, βουλευτές της Μακεδονίας μας, συγχαρητήρια.... αφού δεν μας προστατεύετε απο τους ανίκανους υφυπουργούς, γίνεστε συνένοχοι και καταφέρνετε, μέρα με τη μέρα, να καταστρέφετε ολοσχερώς ένα από τα σημαντικότερα πολιτισμικά στοιχεία της χώρας μας....τον ίδιο τον αθλητισμό τον οποία κατά τα άλλα θέλετε να εκπροσωπείτε...

Μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο... 

Σύνδεσμος Φίλων Μακεδονικού 'Οι Πράσινοι'

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.