Σέζνι: «Κρεμάει τα γάντια» του μετά τη φυγή του από τη Γιουβέντους!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος27 Αυγούστου 2024

Σε μια απόφαση-έκπληξη προχώρησε ο Βόιτσεχ Σέζνι. Ο Πολωνός γκολκίπερ μετά τη φυγή του από τη Γιουβέντους, ολοκληρώνει την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Ο Τιάγκο Μότα προχώρησε σε πολλές ανακατατάξεις αναλαμβάνοντας τα ηνία της Γιουβέντους στη νέα της σεζόν στην ιταλική Serie A και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονταν στα πλάνα του, ήταν ο Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο 34χρονος Πολωνός τερματοφύλακας δε θα συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα πάντως, καθώς πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Σέζνι στην «πλούσια» καριέρα του αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Λέγκια Βαρσοβίας, απ’ όπου τον εντόπισε και τον απέκτησε η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» τον παραχώρησαν δανεικό στην Μπρέντφορντ (28 συμμετοχές), όμως επιστρέφοντας στο Λονδίνο υπερασπίστηκε την εστία τους σε 181 αγώνες. Η πρώτη «επαφή» του με την Ιταλία ήταν ο δανεισμός του από την Άρσεναλ στη Ρόμα, όπου αγωνίστηκε σε μόλις 8 αγώνες.

Η Γιουβέντους πλήρωσε 18 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον αγγλικό σύλλογο και με τη φανέλα της κατέγραψε τις περισσότερες συμμετοχές, συνολικά 252 στον αριθμό σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.