Σεβίλλη-Μπέτις: «Θα σου σπάσω τα δόντια και θα στα βγάλω ένα-ένα!»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου07 Οκτωβρίου 2024

Τα ντέρμπι δεν παίζονται μόνο στο χορτάρι, πόσο μάλλον το Σεβίλλη-Μπέτις. Οι Σεβιγιάνοι επικράτησαν χθες (6/10) της «μισητής» αντιπάλου τους με 1-0, αλλά το αποτέλεσμα επισκίασαν οι πολλές στιγμές έντασης πριν και κατά τη διάρκεια του μεγάλου ματς. 

Σε ένα από τα επεισόδια πρωταγωνίστησαν ο πρόεδρος της Μπέτις, Άνχελ Χάρο, και ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης, Χοακίν Καπαρός και σε ένα άλλο, πιο χοντρό, ο πρώην ισχυρός άνδρας της Σεβίγια, Ντελ Νίντο Μπεναβέντε.

Όταν ο τελευταίος έφτασε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», αναζήτησε έναν από τους δύο δικηγόρους που εργάζονται στη Σεβίλλη, τους οποίους αντιμετωπίζει στο δικαστήριο για υπόθεση της ομάδας, και τους απείλησε. «Θα σου σπάσω τα δόντια και θα στα βγάζω ένα-ένα», είπε, συγκεκριμένα, ο Ντελ Νίντο στον Φερνάντεζ ντε Μπομπαντίγια, ανάβοντας τα «αίματα». 

Επίσης, στο τέλος του αγώνα, ο Χοακίν Καπαρός πανηγύρισε τη νίκη της Σεβίλλης λέγοντας δυνατά «άλλη μια χρονιά το ίδιο, άλλη μια χρονιά το ίδιο», προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Μπέτις, Άνχελ Χάρο, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Αργότερα, ο πρόεδρος της Σεβίλλης επικοινώνησε με τον ομόλογό του στη Μπέτις για να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.