Σερβία: «Ο Νάναλι χαστούκισε τον Λαρεντζάκη στη φυσούνα και απειλούσε δημοσιογράφους»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Ο Τζέιμς Νάναλι αποχώρησε από την Παρτίζαν και τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές ανταλλάζουν… βολές και αιχμές η μια για την άλλη.

Σ’ αυτό το πλαίσιο δημοσίευμα της σερβικής «Mozzartsport» αποκάλυψε πως «ο Νάναλι χαστούκισε τον Λαρεντζάκη στη φυσούνα και απειλούσε δημοσιογράφους»!

Τζέιμς Νάναλι και Παρτίζαν δεν… χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο και τις τελευταίες ώρες ρίχνουν «βολές» η μια πλευρά στην άλλη και με αποκαλύψεις από τα σερβικά Μέσα.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, άφησε αιχμές για πειθαρχικά παραπτώματα και την εν γένει συμπεριφορά του Τζέιμς Νάναλι, όταν αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του 34χρονου φόργουορντ.

Ο Αμερικανός απάντησε μέσα από τα social media κατηγορώντας την Παρτίζαν πως στα δύο χρόνια που βρίσκονταν στην ομάδα, δεν είχε πάρει ποτέ τα χρήματά του στην ώρα του!

Η «Mozzartsport» επικαλούμενη πηγές εντός της ομάδας της Παρτίζαν αποκάλυψε πως ο Νάναλι είχε ιστορικό βίαιων συμπεριφορών και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Αμερικανός φόργουορντ χαστούκισε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη φυσούνα της «Stark Arena» στο ημίχρονο της περσινής αναμέτρησης της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά το Game 5 των playoffs της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (της σεζόν 2022-23), ο Νάναλι απείλησε δημοσιογράφους πως θα τους σπάσει τα κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.