Ένα ζυμαρικό που παράγεται από βουβαλίσιο γάλα στο χωριό Άνω Πορόια Σερρών κάνει θραύση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι.
Πρόκειται για παπαρδέλες οι οποίες παρασκευάζονται από το γάλα του γνωστού θηλαστικού και η… χάρη τους έφτασε μέχρι την κοσμοπολίτικη περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Στην εκπομπή «Περίμετρος» στην ΕΡΤ μίλησε η Γεωργία Ανδρεάδου, η ιδιοκτήτρια του εργαστηρίου των παραδοσιακών ζυμαρικών, της οποίας οι οικογένεια ήταν πρώην καπνοπαραγωγοί και αποφάσισαν να κάνουν στροφή στην επαγγελματική τους δραστηριότητα.