Σερντάν Σακίρι: Γιατί επέλεξε τη Βασιλεία αντί του Παναθηναϊκού

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Ο Παναθηναϊκός τον... είχε έτοιμο σε περίπτωση πρόκρισης,αλλά τελικά πήγε στη Βασιλεία ο Σερντάν Σακίρι. Το όνομά του συνδέθηκε σε μεταγραφικό επίπεδο, πρωτίστως με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με την ΑΕΚ.

Γιατί, όμως, επέλεξε ομάδα, της χώρας του; Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πέρα από το γεγονός ότι είναι η ομάδα, που τον ανέδειξε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο το ότι δεν είχε σίγουρη θέση στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Ο Κοσοβάρος δεν είχε χρόνο, δεν ήθελε να περιμένει, αλλά ίσως δεν έγινε και το... μπάσιμο, που έπρεπε να γίνει από τους πράσινους.

Το... μεγάλο comeback

Όπως και να έχει, τα σενάρια τελείωσαν πολύ γρήγορα, αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ανακοινώθηκε ήδη από τη Βασιλεία, κάνοντας το... μεγάλο comeback, αφού εκεί ξεκίνησε την καριέρα του και αποχώρησε το 2012 για την Μπάγερν Μονάχου.

Στα 32 του χρόνια, μάλιστα, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και άρχισε να «φτιάχνει» το σπουδαίο όνομά του.

Για την ιστορία, στη Βασιλεία έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του, μετρώντας 23 γκολ και 27 ασίστ σε 130 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.