Serie A: Ο Αλεσσάντρο Νέστα στη Μόντσα, Πάουλο Σόουζα για Κάλιαρι

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Οι περισσότερες ομάδες στη Serie A της Ιταλίας έχουν κλείσει το θέμα προπονητή, αν και υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες και εξελίξεις με αρκετές διαφοροποιήσεις.

Η Κάλιαρι που μεταξύ άλλων είχε στο στόχαστρό της τον Ραζβάν Λουτσέσκου, φαίνεται να καταλήγει στην περίπτωση του Πάουλο Σόουζα, ενώ ένας ακόμη Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 με την Ιταλία, ο Αλεσσάντρο Νέστα, θα βρίσκεται σε πάγκο ομάδας της Serie A και συγκεκριμένα της Μόντσα.

Ξαναβρίσκονται στη Μόντσα Αντριάνο Γκαλιάνι και Αλεσσάντρο Νέστα που πήραν… τα πάντα με τη Μίλαν. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 με τους «ατζούρι» υπογράφει μονοετές συμβόλαιο και θα προπονήσει για πρώτη φορά ομάδα της Serie A, μετά την επιτυχή παρουσία του σε Φροζινόνε, Περούτζια και Ρετζιάνα στη Serie B.

Ο Νέστα αντικαθιστά τον Ραφαέλε Παλαντίνο που συνεχίζει πλέον στη Φιορεντίνα, η οποία προχώρησε σε αλλαγή μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Βιντσέντζο Ιταλιάνο που ανέλαβε την Μπολόνια… στη θέση του Τιάγκο Μότα, ο οποίος είναι ο νέος τεχνικός της Γιουβέντους. 

Υπενθυμίζεται πως η Νάπολι έχει ήδη ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Αντόνιο Κόντε, η Μίλαν θα συνεχίσει με τον Πάουλο Φονσέκα στον πάγκο της. 

Η Κάλιαρι που είχε στο στόχαστρό της τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ξεμένει από επιλογές που εξέτασε, όπως οι Μάρκο Μπαρόνι και Πάολο Βανόλι, με αυτή του Πάουλο Σόουζα να έρχεται στο προσκήνιο.

Σε συμφωνία έχουν καταλήξει επίσης Τορίνο και Πάολο Βανόλι, με «αγκάθι» τη ρήτρα 1 εκ. ευρώ που έχει θέσει η Βενέτσια, η οποία έχει στο στόχαστρό της τον Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα.

Πρώτη επιλογή για τη Βερόνα παραμένει ο Πάολο Ζανέτι, ενώ η Ουντινέζε επιδιώκει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάολο Καναβάρο μετά την παραμονή της στην κατηγορία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.