Σερέτης: «Δεν γίνεται να παρακαλάει ο ΠΑΟΚ τον Μεϊτέ»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πασχάλης Σερέτης, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με τον μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ αλλά και την επιμονή στην υπόθεση Μεϊτέ.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Κουλιεράκης έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Είναι ένα δυνατό παιδί, θα κρατηθεί εκεί και θα μπορέσει να κάνει και ένα ακόμα μεγάλο μεταγραφικό βήμα από τη Γερμανία , να πάει κάπου ψηλότερα».

Τονίζοντας: «Σε μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν ταιριάζουν συμπεριφορές Μεϊτέ, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές και καλύτεροι από τον Μεϊτέ, παίζει ρόλο και τι χρήματα δίνεις. Ο Λουτσέκσου θέλει τους ποδοσφαιριστές που είχε από παλιά , τους ανανεώνει όλους, αλλά δεν γίνεται να παρακαλάει ο ΠΑΟΚ τον Μεϊτέ».

Ενώ υπογράμμισε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα βλέπουμε ότι δεν είναι το πρωτάθλημα του παρελθόντος, είναι πιο συναρπαστικό. Βάσει των παραδειγμάτων που βλέπουμε όπως του Κουλιεράκη και του Κωνσταντέλια, νομίζω ότι θα μπορούσαν περισσότερα παιδιά από την ακαδημία να απαρτίζουν την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Εγώ θα προτιμούσα να είχα λιγότερους αλλά καλύτερους ξένους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.