ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρχιο Ράμος: Στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία «ένσημα»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Ποιος είπε πως ο Σέρχιο Ράμος σκέφτεται την απόσυρσή; Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προχωρά ακάθεκτος στα 38 του και βάζει πλώρη για νέες περιπέτειες. Τον Ιούλιο ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στη Σεβίλλη και τώρα ετοιμάζεται να γράψει μια νέα σελίδα στην μακρόχρονη και λαμπερή καριέρα του!

Το ρεπορτάζ του Βέλγου δημοσιογράφου, Σάσα Ταβολιέρι, αποκαλύπτει τη συμφωνία του Σέρχιο Ράμος με την Αλ Ορομπάχ, ομάδα της Saudi Pro League. Οι Σαουδάραβες κατάφεραν να πείσουν τον πολύπειρο αμυντικό, να τον πάρουν από την Ευρώπη και να τον φέρουν στο δικό τους πρωτάθλημα.



Ο βετεράνος κεντρικός αμυντικός είχε και πέρυσι προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία όμως προτίμησε να παίξει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, τη Σεβίλλη. Η συνεργασία του με την ομάδα από την Ανδαλουσία ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι και τώρα ο ίδιος αισθάνεται έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Η Αλ Ορομπάχ ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της. Να προσθέσει στο δυναμικό της έναν από τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών!









Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.