Seneca: Σάρωσε στα βραβεία Medical Beauty Awards 2024-Η επανάσταση στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Seneca στα Medical Beauty Awards 2024 όπου κατέκτησε τρία βραβεία δείχνοντας πως το μέλλον της ανήκει. Ποια είναι όμως η Seneca;

Η Seneca, λοιπόν, εξειδικεύεται στην έρευνα, διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας σε Ελλάδα και Ευρώπη έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων.

    Σε αυτό το διάστημα έχει επενδύσει στο εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, τις πρωτοποριακές τεχνικές και την εξατομικευμένη διάγνωση, παρέχοντας επεμβάσεις μόνο από γιατρούς.

    Έχει μάλιστα δημιουργήσει και το σύστημα Total Care, μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη διάγνωση και θεραπεία για την τριχόπτωση που ακολουθεί τα εξής βήματα:

    1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

    Ο εξειδικευμένος σύμβουλος λαμβάνει το ιατρικό ιστορικό του ασθενή και σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Διευθυντή κρίνει αν είναι κατάλληλος υποψήφιος για να προχωρήσει σε θεραπεία αποκατάστασης της τριχόπτωσης.

    2. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

    Εκτελείται εις βάθος εξέταση και δερματολογικός έλεγχος της κεφαλής του ασθενή, καθώς και καταγραφή της ποιότητας και της πυκνότητας του τριχωτού με τη χρήση των πλέον σύγχρονων εργαλείων και προγραμμάτων.

    3. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΛΑΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

    Στο τελικό στάδιο της διάγνωσης, ο εξειδικευμένος σύμβουλος της Seneca Medical Group παραθέτει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για τον κάθε ασθενή.

    4. ΜΕΤΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

    Προσφέρουμε λεπτομερείς οδηγίες μετεπεμβατικής φροντίδας και ραντεβού επανεξέτασης για 12 μήνες έτσι ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

    Η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών Direct FUE

    Eίναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που γίνεται με τοπική αναισθησία και για αυτό είναι πρακτικά ανώδυνη.

    Η διαδικασία της μεταμόσχευσης στοχεύει στο να εμφυτευθούν τα τριχοθυλάκια, το καθένα ξεχωριστά, στην περιοχή που πάσχει από τριχόπτωση (λήπτρια ζώνη), με τη χρήση ειδικού εργαλείου (implanter). Με το ειδικό Implanter για την τοποθέτηση, ορίζουμε τη φορά, το βάθος και τη γωνία που θα τοποθετηθεί το κάθε τριχοθυλάκιο, ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό φυσικό αποτέλεσμα. Μετά την τοποθέτησή τους τα τριχοθυλάκια αναπτύσσονται φυσικά και δεν πέφτουν.

    Η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο από γιατρούς πιστοποιημένους από την SENECA Training Academy, οι οποίοι τηρούν τα αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας της Seneca Medical Group.

    Οι διακρίσεις στο Medical Beauty Awards


    Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

    Στην τελετή απονομής έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που διαθέτουν σημεία και θεραπείες που μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς.

    Η Seneca κατέκτησε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα Medical Beauty Awards στις εξής κατηγορίες:

    • Gold Award στην κατηγορία “Best Hair Clinic Design“.
    • Gold Award στην κατηγορία “Best New Hair Clinic Brand”.
    • Silver Award στην κατηγορία “Best Hair Clinic Chain / Franchise Brand

     

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2310 224693 για να κλείσετε το ραντεβού σας στην κλινική Θεσσαλονίκης.

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.