Σενάριο για ΠΑΟΚ και Μαζουακού από την Τουρκία

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Μπορεί να μην είναι προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ που... καίγεται για κεντρικό χαφ και στόπερ, ωστόσο το σενάριο κίνησης για έναν αριστερό μπακ με την προοπτική αποχώρησης του Ράφα Σοάρες, είναι στο τραπέζι. Σε αυτό το πλαίσιο, για τον Δικέφαλο προέκυψε ένα σενάριο από την Τουρκία που εμπλέκει τον Δικέφαλο με τον Αρτούρ Μαζουακού, που δεν είναι βέβαια άγνωστος στο ελληνικό κοινό καθώς πέρασε δύο χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κονγκό αγωνίζεται στην Μπεσικτάς με την οποία δεσμεύεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025. Στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για πρόταση από τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης είναι υπο παραχώρηση, αν και χθες έπαιξε βασικός και σε ολόκληρο το 90λεπτο της πρεμιέρας του τουρκικού Πρωταθλήματος, στην εκτός έδρας νίκη της Μπεσικτάς επί της Σαμσουνσπόρ με 2-0. Ήταν μάλιστα εκείνος που δημιούργησε με ασίστ ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Τούρκους, εκτός του ΠΑΟΚ, πρόταση στην Μπεσικτάς, έχουν καταθέσει ακόμη η ΑΕΚ και η Χάβρη. Στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό στη διετία 2015-17, ο Μαζουακού μέτρησε συνολικά 74 παιχνίδια, «γράφοντας» δύο γκολ και επτά ασίστ.

Photo Credits: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.