Σέλουκ: «Το ξόρκι των σαμάνων έχει λυθεί, η Σίτι θα κατακτήσει το Champions League»

Metrosport Team09 Μαΐου 2023

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ «ξαναχτύπησε» λέγοντας ότι τα… ξόρκια και οι κατάρες που απέτρεπαν τη Μάντσεστερ Σίτι από την κατάκτηση του Champions League φαίνεται να έχουν λυθεί.

Ο γνωστός Ουκρανός πρώην μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, είχε αναφερθεί τα προηγούμενα χρόνια για μια κατάρα που έχει πέσει πάνω στην αγγλική ομάδα και της στερεί τη χαρά να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ωστόσο ανέφερε ότι αυτή αποτελεί παρελθόν και πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αν όχι φέτος, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα κατακτήσει το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

«Θέλω να απολογηθώ για αυτό το θέμα. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα αυτή η πικρία να σταματήσει και ξέρω ότι κι ο Γιάγια (σ.σ Τουρέ) θέλει το ίδιο γιατί σκέφτεται μόνο το καλό της Σίτι.

Μπορώ να πω ότι το ξόρκι έχει λυθεί από τους σαμάνους και νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει το Champions League υπό τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Έχουν μεγάλη ευκαιρία να το κατακτήσουν φέτος. Αλλά ότι και να συμβεί, σίγουρα θα το κερδίσουν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια» είπε ο Σέλουκ.

Η απάντηση του Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ απάντησε στα όσα είπε ο Σελούκ τονίζοντας ότι δεν τον εκπροσωπεί με κανένα τρόπο και δεν θέλει να τον εμπλέκουν με αυτές τις... ανοησίες.

«Τα ΜΜΕ επικαλούνται τα λόγια του πρώην ατζέντη μου που μιλάει για μια κατάρα. Σας παρακαλώ μην με μπλέκεται με αυτές τις ανοησίες και τα στερεότυπα για τις αφρικανικές κατάρες. ΜΜΕ, σας παρακαλώ προχωρήστε. Αυτός ο άνθρωπος δεν με εκπροσωπεί με κανένα τρόπο. Η ενίσχυση τέτοιων στερεοτύπων είναι ζημιογόνα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιβοριανός πρώην άσος της Σίτι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.