«Σειρήνες» από τη Ρωσία για τον Κάργα

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Ιουνίου 2023

Ρωσία καλεί Κάργα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε από το κανάλι του στο Telegram, ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, η Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα έκανε επίσημη πρόταση για να αποκτήσει τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κάργα, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τούμπα.

«Η Κρίλια έκανε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του αμυντικού, Γιάννη Κάργα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιβάν Καρπόφ για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό και στη συνέχεια προσθέτει: 

«Ο Γιάννης Κάργας εκπροσωπεί τα χρώματα του ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι. Ως μέλος του συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής έπαιξε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας 2 ασίστ. Το συμβόλαιο εργασίας του αμυντικού με την ομάδα ισχύει μέχρι το τέλος Ιουνίου 2025 και η τιμή του είναι 600.000 ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt. Η Σαμάρα την περσινή σεζόν παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία του ρωσικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας στην 12η θέση του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.