Σεφτέ στις νίκες για τον Παναιτωλικό, 3-0 τον Πανσερραϊκό

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Παναιτωλικός επικράτησε επί του Πανσερραϊκού με 3-0, στο Αγρίνιο, παίρνοντας τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super Legaue, αφήνοντας στην τελευταία θέση την ομάδα των Σερρών, χωρίς πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά είχαν τα ηνία του αγώνα, με τον Τόμας να είναι ο εκφραστής όλων επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του. Στο 19' έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε δοκάρι.

Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός άνοιξε τον σκορ (1-0), με τον Λομόνακο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ για τον σύλλογο στο φετινό πρωτάθλημα. 

Στο 50' ο Ντίαζ με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε τον Γκουγκεσασβίλι και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους, κάνοντας το 2-0.

Στο 76΄ο Μπουζούκης με ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής σφράγισε το πρώτο τρίποντο για τον Παναιτωλικό, στο φετινό πρωτάθλημα, γράφοντας το τελικό 3-0.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαυρίας (33' Μπουζούκης), Λιάβας, (76' Μπακάκης), Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Σιέλης, Πέρες, Μπελεβώνης (77' Νικολάου), Ντίας, Λομόνακο

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (85' Μασκανάκης), Χαντάκιας (46' Φαρέας), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος, Λιάσος (58' Περούτσι), Ντέλετιτς, Τομάς, Σάλαζαρ, Μπέτανκορ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.