Σεφερλής σε Λιάγκα: Κατανοητό να τρομάζεις γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Όπως ανακοίνωσε ο Μάρκος Σεφερλής τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει να βγάζει μηνύματα στη φόρα με σκοπό να εκθέσει τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών, καθώς όταν αρνήθηκε να δώσεις συνεντεύξεις, κάποιοι είπαν πράγματα για τον ίδιο.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το επόμενο πρωί, όπου ο παρουσιαστής σχολίασε ότι τρομάζει με αυτήν την προαναγγελία του γνωστού κωμικού και θεωρεί «ανέντιμη» μια τέτοια πράξη. Σε νέο βίντεο που ανάρτησε ο Μάρκος Σεφερλής στον λογαριασμό του στο Instagram ως απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, ο κωμικός τόνισε ότι ο παρουσιαστής πρέπει να φοβάται, καθώς έχει πολλά δικά του μηνύματα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φορά, δεν είναι έντιμο. Δεν είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει, γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά».

Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιάγκας

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από την εκπομπή Πρωινό: «Εγώ δεν του έχω στείλει ποτέ μήνυμα. Με τρομάζει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος λέει ότι "εγώ θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μια προσωπική ανταλλαγή απόψεων, τα οποία είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα. Όταν βγαίνει κάποιος που έχει δεχτεί αρνητική κριτική από έναν παρουσιαστή και λέει ότι "θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα”, αυτό δεν είναι δίκαιο, δεν είναι έντιμο. Είναι κάτι προσωπικό, δεν μπορείς να με εκβιάζεις. Αφαιρεί από τους παρουσιαστές το δικαίωμα στην κριτική. Έχει περάσει και ο Μάρκος Σεφερλής από την πρωινή ζώνη, ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία, μετά έπεσε η επιτυχία και δεν συνέχισε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.