Σε ποια πόλη θα βρείτε τη σχολή για... γοργόνες

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Σχολή για γοργόνες φαίνεται πως έχει ιδρυθεί στη Θεσσαλονίκη, για μικρούς και μεγάλους που λατρεύουν τα μαγικά αυτά πλάσματα του βυθού.

Ο λόγος για το Thessaloniki Mermaid Academy, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, και υπόσχεται να μεταμορφώσει τους μαθητές σε γοργόνα και μάλιστα με ένα μόνο μάθημα.

Μιλώντας στο MEGA, η ιδρύτρια του Thessaloniki Mermaid Academy, Χαρίκλεια Μαρή, εξήγησε ότι το mermaiding είναι μια δραστηριότητα στην οποία άτομα φορούν κοστούμια γοργόνας και κολυμπούν μιμούμενα την κίνηση και την εμφάνιση των γοργόνων. «Μαθήματα γοργόνας γίνονται με το μονοπέδιλο, σαν την τεχνητή κολύμβηση, μοιάζει πάρα πολύ με την ελεύθερη κατάδυση και παιδιά και ενήλικες μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν το μονοπέδιλο και την ουρά γοργόνας με ασφαλή τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε και να γυμναστείτε και να έχετε μια ευχάριστη δραστηριότητα. Χρειάζεται προπόνηση, να νιώσεις ασφάλεια μέσα στο νερό», ανέφερε η Χαρίκλεια Μαρή.

Όπως τόνισε, πρόκειται για μια δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και σωματοδομής. «Δεν είναι μόνο η φυσική κατάσταση, δεν έχει να κάνει μόνο το να είσαι αθλητικός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.