Σε αργία τέθηκε ξανά ο δήμαρχος Νάουσας-Το επεισόδιο στην Αποκεντρωμένη

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Σε αργία θέτει εκ νέου τον δήμαρχο Νάουσας, Νίκο Κουτσογιάννη, η Αποκεντρωμένη Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, μετά και τη νέα καταδίκη του για την υπόθεση μίσθωσης του αναψυκτηρίου «Κιόσκι» κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του (2014-2019).

 Μάλιστα, σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων, ο κ. Κουτσογιάννης συνελήφθη από αστυνομικούς στην Ημαθία μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Οικονομικού Τμήματος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης .

Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.

 Σύμφωνα με την καταγγελία του στελέχους της Αποκεντρωμένης, ο δήμαρχος Νάουσας φέρεται να εισέβαλε στο γραφείο του, να τον εξύβρισε και να προκάλεσε φθορές σπάζοντας τζάμι.

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουτσογιάννης είχε τεθεί για πρώτη φορά σε αργία τον Μάρτιο του 2024 μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφασης από το Εφετείο Θεσσαλονίκης. 

Πώς απαντά ο Δήμαρχος Νάουσας

Στη συνέχεια είχε προσφύγει προσφύγει στον Άρειο Πάγο, ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημα αναίρεσης που κατέθεσε και έτσι επανήλθε στα καθήκοντά του.

 Ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο ο κ. Κουτσογιάννης καταδικάστηκε εκ νέου σε φυλάκιση τριών μηνών με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος για την ίδια υπόθεση. Η απόφαση έφτασε στη Νομική Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης και έτσι τέθηκε ξανά σε αργία.

 Ο κ. Κουτσογιάννης έκανε λόγο για «σκάνδαλο μεγατόνων», όταν το πληροφορήθηκε και σε ανάρτησή του χαρακτήρισε ως «νέο ανοσιούργημα» την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης, γράφοντας πως «με θέτει σε αργία για αδίκημα που ΔΕΝ κατηγορήθηκα ποτέ!» και τονίζοντας πως δεν αναγνωρίζει την απόφαση την οποία χαρακτηρίζει «παράνομη».

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.