Σε απόγνωση οι οπαδοί της Φιορεντίνα για το κόστος ενόψει τελικού Conference League!

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Ο τελικός του Conference League είναι γνωστό εξ αρχής πως θα γίνει φέτος στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός που... «φοβίζει» τη Φιορεντίνα μιας και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην ελληνική πρωτεύουσα.

Οι οπαδοί των «Βιόλα» μάλιστα είναι σε… απόγνωση για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων από τη Φλωρεντία για την Αθήνα και οι Ιταλοί μεταφέρουν το «φόβο» πως το γήπεδο του τελικού θα είναι πιο έντονα… ερυθρόλευκο.

Φιορεντίνα εναντίον Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League. Έδρα το γήπεδο της ΑΕΚ στην Αθήνα. Αυτόματα η σκέψη πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την αίσθηση πως αγωνίζονται σε περισσότερο «οικείο» περιβάλλον είναι δεδομένη.

Στην Ιταλία τα Μέσα εκφράζουν την ανησυχία που επικρατεί στους οπαδούς της Φιορεντίνα για το ταξίδι στην Αθήνα και τον ευρωπαϊκό τελικό με τον Ολυμπιακό με δύο βασικά προβλήματα: Το κόστος των αεροπορικών πτήσεων και το γεγονός πως δεν υπάρχει συχνότητα σ’ αυτές!

Η Corriere dello Sport σε σημερινό (11/5) της δημοσίευμα σημειώνει πως σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι που θα κάνουν το ταξίδι οδικώς Φλωρεντία-Μπρίντιζι, ακτοπλοϊκώς το Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα και οδικώς έπειτα το Ηγουμενίτσα-Αθήνα, όμως τονίζει ότι οι περισσότεροι οπαδοί της Φιορεντίνα ψάχνουν αεροπορικές πτήσεις.

Αρχικά αυτές όμως είναι λίγες με απευθείας σύνδεση Φλωρεντίας-Αθήνας και αφετέρου είναι… πανάκριβες. Από τη Φλωρεντία με απευθείας πτήση στην Αθήνα είναι δυνατή αναχώρηση μόνο την Τρίτη και η επιστροφή το Σάββατο με την τιμή περίπου στα 700 ευρώ για ένα μόνο εισιτήριο μετ' επιστροφής.

Σε δηλώσεις του στην Corriere dello Sport ο Federico De Sinopoli, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων της Φιορεντίνα, εξηγεί:

«Είναι ένα περίπλοκο ταξίδι γιατί σε αντίθεση με την Πράγα πέρυσι όπου μπορούσες να πας εκεί οδικώς (και φιλοξενήσαμε μερικούς οπαδούς με τα λεωφορεία που είχαν στηθεί την τελευταία στιγμή), πηγαίνεις για Αθήνα με αεροπλάνο και τα εισιτήρια είναι ακριβά. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις πτήσεις τσάρτερ στην Ιταλία, ειδικά όταν μιλάμε για αριθμούς αεροσκαφών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.