Σε απεργία πείνας η μητέρα του Ρουμπιάλες

Metrosport Team28 Αυγούστου 2023

Η Άνχελες Μπεχάρ, η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες, προέδρου της Βασιλικής Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που έχει ανασταλεί προσωρινά, κλείστηκε στην εκκλησία Ντιβίνα Παστόρα στο Μοτρίλ και κήρυξε απεργία πείνας μέχρι να βρεθεί λύση με τον γιο της που δέχεται τα...πυρά μετά το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία. 

Η Άνχελες Μπεχάρ δήλωσε ότι η απεργία της θα διαρκέσει «μέχρι να βρεθεί μια λύση στο απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι που διεξάγουν εναντίον του γιου μου με κάτι που δεν του αξίζει». 

Μάλιστα, ζήτησε από την Ερμόσο να πει την αλήθεια και να «μείνει σε αυτά που αρχικά είχε δηλώσει». 

«Δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση, αφού υπάρχει συναίνεση και από τις δύο πλευρές, όπως αποδεικνύουν οι εικόνες», ισχυρίστηκε επίσης η Μπεχάρ στην EFE, ενώ διερωτήθηκε «γιατί ξεσπούν πάνω του και τι κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία». Τέλος, ανέφερε πως «ο γιος μου δεν είναι ικανός να βλάψει κάποιον».

Βέβαια, υπάρχουν άτομα που στηρίζουν εμπράκτως τον Ρουμπιάλες. Οι συνεργάτες του στην ισπανική ομοσπονδία έστειλαν επιστολή στην UEFA, στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζουν πως εφόσον η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφασίσει να καθαιρέσει τον Ρουμπιάλες από τα καθήκοντά του, τότε θα αποχωρήσει από τη… στέγη της. 

Κάτι που σημαίνει πως οι ισπανικές ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Europa Conference League) θα αποβληθούν αυτόματα και δεν θα συμμετάσχουν, το οποίο και θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την UEFA.

Να σημειώσουμε ότι ο γενικός γραμματέας της RFEF είχε συνομιλήσει και με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, λέγοντάς του πως πρέπει να σταθεί στο πλάι του Ρουμπιάλες και της ομοσπονδίας και να τον στηρίξει στον «πόλεμο που δέχεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.