Σε αγωνιστική άνοδο το Πανόραμα

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2023

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Πανόραμα καθώς επικράτησε και της Αναγέννησης Ρυσίου

Σκόραραν: Φαιτατζόγλου (30), Κισκίνης (76)

Παίκτες του Πανοράματος τόνισαν στον Γρηγόρη Μισαηλίδης: 

Κων. Φαιτατζόγλου : «Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε σε ένα κρίσιμο για εμάς παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και παίξαμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω η συνέχεια θα είναι ανάλογη». 

Αντώνης Φατσής: «Κάναμε την τρίτη συνεχή μας νίκη.  Το γήπεδο ήταν μαλακό με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές δυνατές μονομαχίες. Παρόλα αυτά ο Φαιτατζόγλου ξεκλείδωσε το ματς με το γκολ που πέτυχε». 

Ο Αργύρης Χατζηκωνσταντίνου από τους κορυφαίους της ομάδας του τόνισε: Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Ημασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αξίζαμε τη νίκη που μας ανέβασε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα». 

Ο Δημ. Κισκίνης τόνισε: Εγινε ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες. Κρατήσαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και σκοράραμε που ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά με τους Τσουκαλά και Λαζαρίδη. Βελτιωνόμαστε και κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ως τελικό».

Από πλευράς Ρυσίου ο Ευάγγελος Γιαννακάκης είπε: Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε αλλά χάσαμε. Ημασταν άτυχοι. Θα συνεχίσουμε δριμύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.