Scorpios Music Bar: Το summer edition βίντεο με τις γυναίκες που έγιναν viral

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Σε ρυθμούς καλοκαιριού μπήκε και το πιο viral μαγαζί με το Scorpios Music Bar να «ξαναχτυπά» με νέο βίντεο στο TikTok.

Η Μαρίνα Μπομπέτσι και η Μαρία Ιορδάνοβα που έγιναν viral στα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν μια νυκτί με ένα βίντεο που ανέβασαν στο TikTok και διαφήμιζαν το μαγαζί τους στην Καλλιθέα, το οπόιο είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές πριν «πέσει», δίνουν το έναυσμα για το καλοκαίρι.

ο summer edition του Scorpios Music Bar άλλαξε εποχή και πλέον τη θέση των ποτών έχουν πάρει κοκτέιλ της εποχής. Το Αbsolut έγινε Pina Colada, το Gordon’s έγινε Daquiri και το Martini μετατράπηκε σε Bam Pam.

Στο βίντεο εκτός από τις δύο γυναίκες που έκαναν γνωστές το μαγαζί, έρχονται να προστεθούν και άλλες γυναίκες που εργάζονται στο μπαρ της Καλλιθέας που χορεύουν και προσκαλούν τον κόσμο να πάει και να πιεί ένα κοκτέιλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τις 500.000 προβολές μέσα σε λίγα 24ωρα, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι έχει κουράσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο, ανακυκλώνοντας την αρχική ιδέα που έγινε πετυχημένη.

@scorpiosmusicbarbackup Αν θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις κοκτέιλ το καλοκαίρι ξέρεις που να έρθεις! (summer edition) #fun #scorpiosmusicbarathens #summer #girls ♬ original sound - scorpiosmusicbarbackup

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.