Scorpios Music Bar: Νέο βίντεο με τις «παμ» χαβανέζες σε καλοκαιρινή διάθεση

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Το Scorpios Music Bar μπήκε στους ρυθμούς του καλοκαιριού και μέσα από ένα νέο βίντεο θέλει να επιστρέψει στα trends του TikTok. 

 Το νέο δημιούργημα του μπαρ είναι μία summer edition του πρωτότυπου βίντεο που προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο κι έγινε viral με την ατάκα «Scorpios είναι για σένα. ΠΑΜ!». 

Θέλοντας να διαφημίσουν το μαγαζί για το καλοκαίρι, τα κορίτσια του προσωπικού μετέφεραν το πρωτότυπο βίντεο στα δεδομένα της εποχής, αλλάζοντας και τα ποτά. Έτσι, το Αbsolut έγινε Pina Colada, το Gordon’s έγινε Daquiri και το Martini μετατράπηκε σε… Bam Pam. 

 Όπως είναι λογικό, από το βίντεο δεν λείπουν η Μαρίνα Μπομπέτσι, που εξελίχθηκε στο πρόσωπο της επιχείρησης, η ξανθιά ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα, η Κλεοπάτρα με το ωραίο χαμόγελο και η Αντωνία, που την αποκαλούν Ρωσίδα δύναμη. 

 Οι παραπάνω γνωστές φυσιογνωμίες του διαδικτύου, μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που εργάζονται στο μπαρ, χορεύουν και προσκαλούν τον κόσμο να πάει στην παρέα τους και να πιεi ένα κοκτέιλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. 

 Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τις 400.000 προβολές, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι έχει κουράσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο, ανακυκλώνοντας την αρχική ιδέα. 

 Το νέο βίντεο του Scorpios Music Bar:

@scorpiosmusicbarbackup Αν θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις κοκτέιλ το καλοκαίρι ξέρεις που να έρθεις! (summer edition) #fun #scorpiosmusicbarathens #summer #girls ♬ original sound - scorpiosmusicbarbackup

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.