Σχοινιάς: Για 20 μέρες στο νερό η σορός - Πιθανή η ανθρωποκτονία

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

«Φως» στα αίτια θανάτου ενός άνδρα, που εντοπίστηκε νεκρός λίγα μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα, προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/6) βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, παραμένοντας δεμένο με ένα βαρίδι 10 κιλών.

Λόγω της κατάστασης της σορού, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ο νεκρός, αν και σίγουρα πρόκειται για ανοιχτόχρωμο άνδρα ηλικίας περίπου 40-45 ετών, με χαρακτηριστικό τατουάζ.

Μέχρι στιγμής, λόγω του βαριδιού που εντοπίστηκε δεμένο στη σορό, αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να «κλίνουν» προς το ενδεχόμενο τέλεσης ενός στυγερού εγκλήματος, με τους δράστες να προσπαθούν με τη χρήση πρόσθετου βάρους να εξαφανίσουν το πτώμα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.

Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΣΩΤΗΡΙΑ. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών.

Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.