Σαββίδης στους παίκτες: «Τελικός με Ολυμπιακό, οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν τον διακόπτη»

Κώστας Πετρωτός04 Απριλίου 2023

Την δική του συμβολή στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για το πολύ κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είχε ο Ιβάν Σαββίδης που μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης στην ομάδα κατά τη διαμονή της στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα. 

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλησε να ντοπάρει τους παίκτες του Δικεφάλου, καλώντας τους να προσπεράσουν την ήττα από την ΑΕΚ και να ετοιμαστούν για έναν τελικό με τον Ολυμπιακό με τη ψυχολογία του "δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα". 

Μεταξύ άλλων τους είπε: 

«Πρώτα απ´ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη. Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι΄αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Τέτοιος είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι’αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.