Σάββας Δημητριάδης: «Σπουδαία επέτειος, όσοι αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν εκεί»

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, αναφερόμενος στα όσα έλαβαν χώρα στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Μακεδονίας. Μια λαμπρή γιορτή του ποδοσφαίρου  της ευρύτερης περιοχή μας, την οποία τίμησαν με την παρουσία του όλοι οι λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με πολύ κόσμο! Ήταν μια σπουδαία επέτειος, η οποία έπρεπε να τιμηθεί με εμβληματικό τρόπο. Συναντηθήκανε άνθρωποι που είχαν να βρεθούν πολλά χρόνια. Παρουσιάσουμε ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ με πολλές ωραίες αναμνήσεις από το 1924 μέχρι σήμερα, μάθαμε πράγματα που δεν τα ξέραμε και έπεσε πάρα πολύ δουλειά από πίσω. 

Ήταν μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όσοι αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν εκεί, χωρίς να γίνει καμιά ιδιαίτερη πρόσκληση εκτός από τους επίσημους. Πρέπει να ευχαριστήσουμε όμως και τους χορηγούς μας που μας βοηθήσαν σε αυτή την εκδήλωση, αλλά και σε ακόμη 2 που ακολουθούν.

Στη γιορτή τιμήσαμε τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Άρη και τον  Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ως τις ιδρύτριες ομάδες της Ένωσης, όπως και την ΧΑΝΘ που που έκανε το πρώτο ανεπίσημο πρωτάθλημα το 1923. Από εκεί και μέρα τιμήθηκαν πρόσωπα όπως ο Σιδηρόπουλος, ο Οθων Γκάγκας, ο Ματσούκης και ο Τσελεπάκης ο Δημήτρης από την πλευρά της διαιτησίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.