Σαββαΐδης: «Οσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για το βήμα παραπάνω»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2023


Ο Καμπανιακός ερασιτέχνης συμμετέχει φέτος για δεύτερη χρονιά στο Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΜ χρησιμοποιώντας φέτος ακόμα μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές σε σύγκριση με αυτούς που συμμετείχαν πέρσι καθώς ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών στα περισσότερα παιχνίδια είναι τα 16 χρόνια. Ο προπονητής της ομάδας Χάρης Σαββαΐδης επισήμανε:

 «Προτιμήσαμε να εντάξουμε αρκετά παιδιά γεννηθέντα το 2007 και 2008 σε ένα αμιγώς ανδρικό πρωτάθλημα από το να αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Υποδομών Κ17 και Κ16 της ΕΠΣΜ παρότι και οι ομάδες μας εκεί βρίσκονται σε πολύ ανταγωνιστικούς ομίλους.

Με γνώμονα τον τρόπο που λειτουργήσαμε πέρσι με την δημιουργία της Β Ομάδας και την εξαιρετική πορεία που έκαναν τα παιδιά τα περισσότερα από τα οποία απαρτίζουν την ομάδα της Κ19 φέτος, θελήσαμε να συνεχίσουμε και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διάθεση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέχρι τώρα.

Η βαθμολογική συγκομιδή νομίζω πως μας αδικεί λίγο συγκριτικά με τις εμφανίσεις μας και την απόδοσή μας στον αγωνιστικό χώρο καθώς έχουμε πληρώσει λάθη απειρίας τα οποία φυσικά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Θέλω να πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τα ελαχιστοποιήσουμε όσο κυλάει η σεζόν μέσα από τους αγώνες και την τριβή που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές μας στον δύσκολο αυτόν όμιλο. Ο πρώτος όμιλος είναι παραδοσιακά ο πιο δυνατός της Α’ Κατηγορίας και νομίζω ότι φέτος ισχύει ακόμα παραπάνω.

 Είναι περισσότερες οι ομάδες από την περσινή χρονιά άρα και περισσότερα τα παιχνίδια κάτι το οποίο μόνο θετικό είναι για την ομάδα μας ώστε να συλλέξουν παραπάνω εμπειρίες οι ποδοσφαιριστές μας.

 Είναι περισσότερες και οι καλές ομάδες του Ομίλου ενώ γενικά παρατηρώ ότι ελάχιστα παιχνίδια έχουν κριθεί εύκολα καθώς ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα έχουν ποιότητα και παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Θεωρώ λοιπόν ότι θα είναι ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έχει ολοκληρωθεί μόλις το ένα τρίτο του κι έχει πολύ δρόμο ακόμα.

 Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά στις προπονήσεις έχοντας ως στόχο να βελτιωθούμε σαν σύνολο αλλά και να βελτιώσουμε τις ατομικές αδυναμίες των παιχτών μας ώστε να τους έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένους κι έτοιμους για να κάνουν το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική τους πορεία γιατί η δημιουργία αυτής της ομάδας εξαρχής δεν είχε αυτοσκοπό την κατάκτηση Πρωταθλημάτων αλλά την προετοιμασία νεαρών αξιόλογων ποδοσφαιριστών, μέσα από την συμμετοχή τους σε ένα δύσκολο ανδρικό πρωτάθλημα, ώστε να έχουν μια συνεχή ανοδική πορεία είτε αυτή θα έχει να κάνει με την ένταξη τους στην ανδρική ομάδα του Καμπανιακού είτε με την μεταπήδηση τους σε άλλες ομάδες υψηλών κατηγοριών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.