Σατσιάς: «Επικίνδυνη ομάδα ο Άρης, να κρατήσουμε το καλό μας πρόσωπο και στο Πρωτάθλημα»

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Αυγούστου 2024

«Επικίνδυνη ομάδα ο Άρης, να κρατήσουμε το καλό μας πρόσωπο και στο Πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA, ο προπονητής της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

«Ναι συμφωνώ μαζί σας, Κάναμε πολύ καλή τακτική και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ειδικά τα πρώτα 35 λεπτά, μετά ο αντίπαλος δειλά δειλά κέρδιζε χώρο, όμως βγάλαμε και πολύ καλά πρεσαρίσματα και βρήκαμε και καλές ευκαιρίες, δημιουργήσαμε και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές, μπήκαν νεαρά παιδιά και κρατήσανε το σκορ. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, την έχω δει και στα προηγούμενα ματς. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με ποιότητα.

Εμείς βγάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και εύχομαι να το κρατήσουμε αυτό με την έναρξη του πρωταθλήματος και να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και στον Άρη, αλλά και σε όλες τις ομάδες και στην δική μας, για να ξεκινήσει με το τρίποντο».

Από την πλευρά του ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Φθιωτών, Δημήτρης Τσιάκας, δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Δείξαμε καλό πρόσωπο, από την αρχή μπήκαμε πολύ καλά, είχαμε και άλλες ευκαιρίες για να βάλουμε και άλλα γκολ, αλλά πετύχαμε ένα στην αρχή. Σίγουρα θέλουμε δουλειά, δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά μέσα από τις προπονήσεις πιστεύω πως θα το πετύχουμε αυτό». Για τους φετινούς στόχους της Λαμίας: «Σίγουρα φύγανε κάποιοι πολύ βασικοί παίκτες από πέρυσι, αλλά κάναμε μεταγραφές και πιστεύω πως όλοι μας, μπορούμε να σταθούμε πολύ καλά και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και θα το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.