Σαρωτικός ο Μακεδονικός, διέλυσε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Οκτωβρίου 2024

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Μακεδονικός. Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά επιβλήθηκε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την τέταρτη αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Super League 2

Μετά από αυτή τη νίκη, οι «πράσινοι» έφτασαν τους επτά βαθμούς, ανέβηκαν στην τρίτη θέση και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την Καβάλα. 

Από την άλλη πλευρά, οι Ηπειρώτες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο Πρωτάθλημα και έπεσαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το παιχνίδι για τον Μακεδονικό, καθώς ευτύχησε να πάρει κεφάλι με τον Ζαφειράκη μόλις στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης. 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 21’ με τον Σόρια, αλλά ο Ταλιχμανίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του.

Στο 25΄οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 2-0, όμως το δυνατό σουτ του Χερίδη μέσα από την περιοχή, έδιωξε με τα πόδια ο Αθανασίου.

Οι πράσινοι άγγιξαν το 2-0 στο 45΄, όταν ο Χάσεκ έβγαλε την μακρινή μπαλιά στον Χερίδη, ο Αθανασίου πρόλαβε πρώτος την μπάλα, απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε στον Σιχαρουλασβίλι και ο τελευταίος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ του ΠΑΣ, όμως την τελευταία στιγμή γύρισε ο Αθανασίου και μπλόκαρε.

Στο 83ο λεπτό ο Μακεδονικός κλείδωσε το τρίποντο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβάρες. 

Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων έβαλε ο Ραμίρεζ, ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Ηπειρώτες ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Τζίνο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Παντεκίδης, Παναγιωτούδης (85’ Αλμύρας), Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (85’ Σαραγιώτης), Σιχαρουλασβίλι (73’ Ραμίρεζ), Ζαφειράκης (73’ Ταβάρες), Χερίδης (65’ Γιακουμάκης). 

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Σόρια, Μπακαδήμας, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Λούπας (46’ Νικολιάς), Τζίνο, Πάνος, Χέντριχ (79’ Αζίζ), Σέποβιτς, Μάντζης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.