Σαρωτική Τσέλσι διέλυσε με έξι γκολ τη Γουλβς!

Κωστής Παναγιώτου25 Αυγούστου 2024

Η Τσέλσι πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό δεύτερο μέρος στην έδρα της Γουλβς, επικρατώντας με 2-6, για τη 2η αγωνιστική της Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "μπλε" ήταν ο Μαντουέκε, οποίος σε διάστημα 14 λεπτών πέτυχε χατ-τρικ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Λονδρέζων.


Η ομάδα του Μαρέσκα ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με τον Τζάκσον να δίνει προβάδισμα στους "μπλε", μόλις στο 2ο λεπτό. Στο 27' ο Κούνια έφερε το παιχνίδι στα ίσα, αλλά με την ολοκλήρωση του 45λεπτου ο Τζάκσον πάσαρε στον Πάλμερ και εκείνος με σουτ στην κίνηση νίκησε έκανε 2-1.

Ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Λάρσεν με προβολή έκανε το 2-2, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα ισόπαλες.

Στο δεύτερος μέρος, ο Μαντουέκε πήρε το όπλο του και σε 14 λεπτά (49', 58', 63') σημείωσε τρία γκολ, μετατρέποντας τον αγώνα σε πάρτι των "μπλε". Το κερασάκι την τούρτα έβαλε ο Φέλιξ στο 80', διαμορφώνοντας το τελικό 2-6 υπέρ της Τσέλσι.

Γκέλα για τη Νιούκαστλ στην έδρα της Μπόρνμουθ

Την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ υποδεχόταν τη Νιούκαστλ, με τις "καρακάξες" να ψάχνουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο 37' πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ταβερνίερ, με τον Γκόρντον να δίνει το βαθμό της ισοπαλίας στη Νιούκαστλ (1-1), στο 76'.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.