Σαργκάνης: «Κίνηση του χάντμπολ αυτό που κάνει ο Κοταρσκι, την έφερε στο ποδόσφαιρο ο Νόιερ»

Metrosport Team29 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σαργκάνης, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ να μιλάει για την παρουσία του Ντομινίκ Κοτάρσκι και την επέμβαση που έκανε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως είναι ένας τερματοφύλακας που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά για την κίνηση που κάνει, «Αυτό το άνοιγμα μεγαλώνει τον όγκο του τερματοφύλακα, όσο πιο κοντά πάει, τόσο χειρότερα είναι για τον παίκτη που εκτελεί. Είναι μία κίνηση η οποία προέρχεται από το χάντμπολ και την έφερε στο ποδόσφαιρο ο Νόιερ και τη λέμε «W».

Αν εκείνη τη στιγμή αισθάνεται φόβο: «Αν φοβόταν ο τερματοφύλακας, δεν θα ήταν ο τερματοφύλακας. Δεν μπορείς να καθίσεις κάτω από την εστία αν έχεις τέτοιους φόβους, το μόνο που σκέφτεται είναι να αποσοβήσει το γκολ, είναι μία πραγματική τρέλα για τον τερματοφύλακα».

Τον Κοτάρσκι: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, είχε κάποιες κακές στιγμές όπως όλοι μας, αλλά ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι του και έχει βρει έναν πολύ καλό γκολκίπερ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.