Σαραμαντάς: «Πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με το νέο φορμάτ- Αξίζει ένας τέτοιος πρόεδρος στον Ηρακλή»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Γιώργος Σαραμαντάς, μιλώντας για την αλλαγή του φορμάτ στην Super League 1 που μπορεί να επηρεάσει και την πορεία της δικής του ομάδας. Παράλληλα, σχολίασε και την επόμενη μέρα του Ηρακλή, μετά την απόκτηση της αδειοδότησης και την έλευση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην προεδρία της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Ξεκίνησε η προετοιμασία, έχουν αρχίσει και αυξάνονται οι ρυθμοί αν και είναι νωρίς. Θα δουλέψουμε αυτό το διάστημα και όλα θα πάνε καλά. Προσπαθώ να βρω τον ρυθμό από τον δύσκολο τραυματισμό που είχα και σιγά σιγά επιστρέφουμε», αναφορικά με την προετοιμασία για την ερχόμενη σεζόν στη Λαμία».

Παράλληλα, για το αν το νέο φορμάτ στη Super League 1 επωφελεί τη Λαμία, τόνισε πως: «Ανάλογα το πως θα γίνουν οι διαιρέσεις και τι συγκομιδή θα γίνει από τις ομάδες. Είναι οι κόποι μια ολόκληρης χρονιάς, αλλά πιστεύω πως όλοι θα ξεκινήσουν από την ίδια φάση και τον ίδιο γνώμονα. Αυτό το νέο φορμάτ εξισορροπεί την κατάσταση για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, ώστε να μην έχουν τεράστια διαφορά οι ομάδες. Ως προς τον ανταγωνισμό δηλαδή μου ακούγεται καλό, θα υπάρχει ουσία στους αγώνες».

Τέλος, για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή: «Σίγουρα ο Ηρακλής έχει ανάγκη από έναν τέτοιο πρόεδρο, είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε και πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου εκεί. Εύχομαι να πάνε όλα δεξιά γιατί είναι μια ταλαιπωρημένη και αδικημένη ομάδα,  και είχε ανάγκη από έναν τέτοιο πρόεδρο. Ευελπιστώ και είμαι πάντα αισιόδοξος για το καλύτερο,. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής με την πάροδο των επόμενων χρόνων θα βρεθεί εκεί που του αξίζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.