Σαράκης: «Του κ. Βελόπουλου του αρέσει να έχει βαστάζους και υποτακτικούς»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Με «συνοπτικές» διαδικασίες ένας ακόμη εκλεγμένος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης. Λόγος γίνεται για τον έγκριτο νομικό, Παύλο Σαράκη, ο είχε εκλεγή βουλευτής, προερχόμενος από το ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου.

Οι δύο πολιτικοί είχαν έρθει σε ρήξη αναφορικά με το θέμα της Γαλάτως Αλεξανδράκη, της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη στην ευρωβουλή.

Με αφορμή, λοιπόν, την υπόθεση Λύτρα, ο δικηγόρος φιλοξενήθηκε στον αέρα του Metropolis 95.5, δηλώνοντας χαρακτηριστικά για το περιστατικό πως: «Νιώθω ελεύθερος και η ελευθερία είναι μια αίσθηση υπεροχής. Είμαι ελεύθερος να υπηρετήσω τις απόψεις μου και τις ιδέες μου, χωρίς να υποτάσσομαι σε θέματα που δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα μου.

Του κ. Βελόπουλου του αρέσει να έχει βαστάζους και υποτακτικούς, ενώ εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Τον αφήνω με τους βαστάζους και τους υποτακτικούς του, εγώ έχω τη δική μου προσωπικότητα. Εγώ βλέπω στα μάτια τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, έχω τα δικά μου πιστεύω και μόνο αυτά τα υπηρετώ.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.