Σαραγιώτης: «Το αξίζουμε που βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2024


Ο Μακεδονικός δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, βρίσκεται κοντά στην επίτευξη του στόχου της συμμετοχής στα πλέι οφ της Super League 2.

Ο έμπειρος αμυντικός Σπύρος Σαραγιώτης, ο οποίος τα τελευταία δυόμισι χρόνια φοράει την «πράσινη» φανέλα, ενώ σε τέσσερις αγώνες φέτος φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Μακεδονικού, τονίζοντας στον Παύλο Κερασιώτη:

«Εχουν απομείνει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια για εμάς, απέναντι σε δύο αρκετά ανταγωνιστικές ομάδες. Εμείς θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο και την είσοδο στα πλέι οφ. Η μέχρι σήμερα πορεία μας θεωρώ ότι είναι αρκετά καλή αλλά αυτά τα δύο παιχνίδια θα κρίνουν αν θα είναι πετυχημένη. Η εικόνα μας στα περισσότερα παιχνίδια ήταν θετική και θεωρώ ότι προσπαθούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Αλλες φορές αυτό μας βγαίνει καλύτερα κι άλλες όχι. Σίγουρα όμως είμαστε από τις καλές ομάδες του Πρωταθλήματος και αξίζουμε να βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις».

«Μεγάλη τιμή και ευθύνη να φοράς το περιβραχιόνιο»

Για το πως νιώθει που στα τελευταία ματς φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη για εμένα να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας που με έκανε πρώτη φορά επαγγελματία στην καριέρα μου. Νιώθω πολύ όμορφα και χαρούμενος να είμαι αρχηγός της ομάδας, αλλά σίγουρα ο αρχηγός της είναι ο Στέλιος Τσουκάνης».

«Ο Μαλεζάς έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μου»

Για τις συμβουλές που κρατάει από τον προπονητή Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα ως στόπερ, είπε: «Από τον κόουτς δεν μπορώ να πω ότι κρατάω ένα μόνο πράγμα. Από την πρώτη μέρα που ήρθε μέχρι και σήμερα εγώ έχω αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μου πάρα πολύ. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μπορώ να πω ότι μαζί του παίζω απελευθερωμένος. Προσπαθώ να παίρνω κάθε μικρή λεπτομέρεια που μου δίνει και να τη βάζω στο παιχνίδι μου.

Εχει πάρα πολλές γνώσεις και ο τρόπος που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα τη φιλοσοφία του είναι μοναδικός. Πιστεύω ότι σύντομα θα είναι στην πιο επάνω κατηγορία οπότε προσπαθώ να πάρω όσο περισσότερα μπορώ τώρα που είναι μαζί μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.