Σαπάνης: «Εμείς «πληρώνουμε» και το πρόγραμμά μας- Λίγες οι διαφορές μας με τον Λεβαδειακό»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Καμπανιακού, Ηλίας Σαπάνης μιλώντας για την ήττα της ομάδας του από τον Λεβαδειακό και τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, έτσι είναι πάντα στο ποδόσφαιρο όταν θέλεις να διακριθείς. 

Ξέραμε κα πριν ξεκινήσουμε ότι το πρωτάθλημα της Β εθνικής είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Η ομάδα μας ωστόσο ανταποκρίνεται. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο, αλλά νομίζω πως δεν είναι μεγάλες οι διαφορές μας.

Εμείς «πληρώνουμε» και το πρόγραμμά μας, δηλαδή το ότι έχουμε παίξει από τα λιγότερα παιχνίδια. Δεν είναι και το πιο εύκολο μετά από 15 μέρες απραξίας να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Επίσης, δεν έχουμε επιστρέψει στο σπίτι μας, το γήπεδό μας. Όλα αυτά επηρεάζουν.

Εγώ, ως προπονητής, ασφαλής δεν είμαι ποτέ, είτε κερδίζω είτε χάνω. Έχω πολύ καλή επικοινωνία με τη διοίκηση της Χαλάστρας, επομένως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.