Σάνκλαντ για τα ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα ήταν υπέροχο να φτάσουμε στη φάση των ομίλων»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2023

Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους με τη Χαρτς, το δικό του μέλλον αλλά και το ευρωπαϊκό όνειρο των Σκωτσέζων που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Λόρενς Σάνκλαντ, σημειώνοντας αρχικά, «Η περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετική για μένα, έπαιξα καλά. Αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο κόντρα στην Κίλμαρνοκ ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι μου για τη Χαρτς. Οπότε ήταν σημαντικό να ανακάμψω απέναντι στη Ρόζενμποργκ, για τον εαυτό μου. Αυτό επανέφερε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου».

Για το δικό του μέλλον έπειτα από την εξαιρετική προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με 28 γκολ και 4 ασίστ σε 47 αναμετρήσεις: «Ζω εδώ για το τώρα. Παίζω το ποδόσφαιρό μου στη Χαρτς και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να μου πουν να μην το κάνω. Θα ήταν όμως δύσκολο να αφήσεις πίσω νύχτες σαν την Πέμπτη (σ.σ. αναφέρεται στη ρεβάνς με τη Ρόζενμποργ), αν παρουσιαζόταν μια ευκαιρία; Φυσικά, επειδή αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τις μεγάλες ατμόσφαιρες, είναι υπέροχα για να παίξεις. Είναι το ίδιο όταν παίζουμε στο Old Firm ή στο Aberdeen– αυτοί είναι οι αγώνες που αγαπάς να παίζεις. Έτσι, μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, Δεν θα με ενδιαφέρει καθόλου».

Για τις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδας του: «Θα ήταν υπέροχο να φτάσουμε στη φάση των ομίλων. Πήραμε μια γεύση από αυτό πέρυσι και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμάς. Τα παιχνίδια είναι πάντα σημαντικά και θέλεις να είσαι εκεί. Θέλεις να παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Δώσαμε στον εαυτό μας μια ευκαιρία τώρα, οπότε ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάμε και να την εκμεταλλευτούμε. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια εδώ πάντα να φέρνουν μια καλή ατμόσφαιρα. Το ίδιο ήταν και πέρυσι, το Tynecastle φημίζεται για αυτό. Είναι σπουδαία παιχνίδια και, ευτυχώς, πήραμε ένα αποτέλεσμα. Θέλουμε κι άλλο καλό αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.