Σάμπα επί δύο στην Τούμπα!

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2023

Το τελευταίο διάστημα απορρόφησε μεγάλο κομμάτι της επικαιρότητας το θέμα της ανανέωσης συνεργασίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον θρίαμβο στην Φρανκφούρτη και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, επιβεβαίωσαν ότι το θέμα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ότι το ζήτημα είναι απλά το πότε θα επιλέξει ο Ρουμάνος τεχνικός (κατά τον Απρίλιο το προσδιόρισε ο ίδιος) να γίνει η τελική συζήτηση. Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης.

Ωστόσο, ενόψει Ιανουαρίου υπάρχουν δύο σημαντικά θέματα και δύο ονόματα παικτών είναι τα πρώτα στην λίστα. Και τα δύο βραζιλιάνικα. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θέλει να διατηρήσει και για τα επόμενα χρόνια την σάμπα στην Τούμπα και μάλιστα να το κάνει όχι μόνο με τον Τάισον εκπρόσωπο, αλλά φέρνοντας και τον Ουίλιαμ.

Για τον αειθαλή Τάισον, με τα 3 γκολ και τις 7 ασίστ σε 23 ματς, είναι δεδομένη η θετική διάθεση για παραμονή. Εκφράζεται με κάθε τρόπο η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ (πρόσφατα είχε πάει στο Παλατάκι, όπου τραγουδούσε συνθήματα του ΠΑΟΚ, ενώ χθες έκανε την ανάρτηση με τον γιο του που βλέπετε στην σελίδα 4) και η θέλησή του να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα. Κάποιες νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει προσέγγιση για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη κάποια επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται ακόμη και το σενάριο για δύο χρόνια.

Οι επαφές με τον Ουίλιαμ

Σε ό,τι αφορά στον έτερο Βραζιλιάνο, Ουίλιαμ Φουρτάδο που ολοκλήρωσε την σεζόν με 40 ματς, 1 γκολ και 4 ασίστ, κάτι που αποδεικνύει ότι έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει μία πρώτη προσέγγιση εδώ και εβδομάδες (ας μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης ήταν στην λίστα Ρέμπε την εποχή που ο Γερμανός ήταν τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ) και πλέον απομένουν οι τελικές συζητήσεις, την ώρα που η Κρουζέιρο τον πιέζει να παραμείνει στο δυναμικό της. 

Οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες για το θέμα του 28χρονου μπακ και δεν αποκλείονται εξελίξεις. Το σενάριο που είχε ακουστεί ήταν για 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές περίπου 800.000 ευρώ και μένει να φανεί αν επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.