Σαμάτα: «Ο Στρατηγός είναι φανταστικός άνθρωπος, απολαμβάνω να παλεύω για κάθε μπάλα»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Για την εμφάνισή του κόντρα στον Αστέρα, το τι σημαίνει αυτή η ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και τη δουλειά που ζητάει ο Λουτσέσκου από τους επιθετικούς, σχολίασε ο στράικερ του Δικεφάλου, Αλί Σαμάτα, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συμμετοχή του σε δύο γκολ της ομάδας: «Νιώθω καλά, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πήραμε τη νίκη. Μπορεί να μην σκόραρα αλλά δεν με ανησυχεί αυτό, τα γκολ θα έρθουν».

Για τη δύσκολη έδρα του Αστέρα: «Σίγουρα δείχνει πολλά αυτή η νίκη, προσπαθούμε να χτίσουμε πράγματα. Εχουμε δείξει πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πως αν πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα σε όλες τις διοργανώσεις».

Για την περισσότερη δουλειά που κάνουν οι φετινοί επιθετικοί του ΠΑΟΚ: «Ο Στρατηγός, ο προπονητής μας είναι φανταστικός άνθρωπος, ξέρει πως προετοιμάζει το γκρουπ, πως να μιλάει στους επιθετικούς, να οργανώνει την ομάδα. Μας ζητάει να κάνουμε περισσότερα πράγματα και το απολαμβάνω. Απολαμβάνω να είμαι πάντα διαθέσιμος για την ομάδα, να δώσω λύσεις, να παλεύω για κάθε μπάλα. Προφανώς ο επιθετικός έχει ως στόχο να σκοράρει, αλλά εμείς δεν έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτό σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή. Αλλά να δίνουμε λύσεις στους συμπαίκτες μας, πάντα να προσπαθούμε να δώσουμε χώρους και το σημαντικότερο είναι να απολαμβάνουμε στο τέλος τις νίκες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.