Σαλούστρος: «Είχα ανάγκη μια καλή εμφάνιση, θέλουμε να πάμε τετράδα»

Στέλιος Παρθενάκης25 Απριλίου 2023

Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι πολλά χρόνια στο ελληνικό Πρωτάθλημα και έχει περάσει από αρκετές ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερο δέσιμο και για τον λόγο αυτό επέλεξε να (ξανά)-έρθει στο Παλατάκι. Την Κυριακή έκανε μια εμφάνιση με διπλό κέρδος. Για τον εαυτό του και την ομάδα.  

Και αν έχει δείξει ό, τι δεν τον νοιάζουν οι αριθμοί, η προσφορά του ήταν πολύτιμη για την ομάδα με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ. Για τον ίδιο πιο πολύ μέτρησε ψυχολογική η βοήθεια μετά από έναν πολύ δύσκολο μήνα με θέμα υγείας. 

Μίλησε στη «Μ», λέγοντας αρχικά. «Θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Δε με νοιάζει η προσωπική στατιστική. Πέρασα όμως έναν δύσκολο μήνα και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Για τον λόγο αυτό νιώθω καλά που ήρθε η επιστροφή μου με μια καλή νίκη και δική μου βοήθεια. Έτυχε να είναι η δική μου μέρα, και ο Φράνκε τα πήγε καλά, άλλη μέρα είναι άλλοι παίκτες. Δεν μπορώ να αδικήσω κανένα, παίζουμε σαν ομάδα, σαν ένα. Πάμε την Τετάρτη για το δεύτερο βήμα και να είμαστε υγιείς». Ακόμα, μας λέει για το κλειδί της καλής πορείας. 

«Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Από τη αρχή της χρονιάς είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με ρόλους. Περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δουλεύουμε σκληρά και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. 

Αυτό βλέπει και ο κόσμος, τον οποίο ευχαριστώ για τη στήριξη». Οσο για τη συνέχεια με τον Προμηθέα, τόνισε κλείνοντας. «Η σειρά είναι πολύ δύσκολη. Η πρώτη νίκη δεν εξασφαλίζει τίποτα, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Θέλουμε μια νίκη ακόμα για την τετράδα, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την τετράδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.