Μαγιόρκα: Το νησί της... ακολασίας - Μεθούν, ξυλοκοπούν και ερωτοτροπούν

Metrosport Team13 Μαΐου 2024

Οι Βρετανοί τουρίστες δεν έχουν και την καλύτερη φήμη. Στην Ισπανία, μάλιστα, έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται μια σειρά μέτρων με σκοπό να περιορίσουν κάπως την ανάρμοστη συμπεριφορά τους.

 Ειδικότερα, στην Ισπανία, ορισμένοι προορισμοί διακοπών επιβάλλουν μια νέα απαγόρευση του αλκοόλ που απαγορεύει την πώληση αλκοολούχων ποτών από τις 21:30 το βράδυ έως τις 8 το πρωί της επόμενης ημέρας. Η απαγόρευση ποτών αργά τη νύχτα τίθεται σε ισχύ στο Llucmajor, την Πάλμα, την Calvia (Magaluf) στη Μαγιόρκα και το Sant Antoni στην Ίμπιζα.

 Αυτή η απαγόρευση δεν ήρθε τυχαία. Οι κάτοικοι και επιχειρηματίες του Μαγκαλούφ έβλεπαν συνέχεια Βρετανούς να ουρούν στους δρόμους, νεαρούς να κάνουν σεξ έξω από τα εστιατόρια και ναρκωτικά που «πωλούνται σαν ποπ κορν». Οι επιχειρηματίες κατηγόρησαν τους μεθυσμένους Βρετανούς ότι αντιμετωπίζουν το «όμορφο» νησί χωρίς σεβασμό και ισχυρίστηκαν ότι οι αρχές δεν κάνουν αρκετά για να βοηθήσουν.

 Ο Sergio Taltavull, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Casa Diego στο Μαγκαλιούφ, δήλωσε: «Είναι πολύ άσχημα. Είναι όλα σχετικά με το ποτό και τα πάρτι, δεν υπάρχουν οικογένειες. Χρειαζόμαστε περισσότερες οικογένειες. Όλα έχουν να κάνουν με την κουλτούρα της μέθης, των πάρτι και των ναρκωτικών. Οι περισσότεροι τουρίστες συμπεριφέρονται πολύ άσχημα στο νησί. Έχω δει την υποβάθμιση όλα αυτά τα χρόνια, είναι πολύ άσχημα».

Ο Βρετανός πρέσβης στην Ισπανία, Simon Manley, δήλωσε: «Θέλουμε οι Βρετανοί τουρίστες να διασκεδάζουν στο Μαγκαλούφ, όπως διασκεδάζουν σε όλη την υπόλοιπη Ισπανία. Αλλά θέλουμε να είναι ασφαλείς και να σέβονται τους νόμους».

 Μάλιστα, ένα βίντεο απεικονίζει δύο Βρετανίδες τουρίστριες να τσακώνονται μεταξύ τους σε τουριστικό θέρετρο της Μαγιόρκας. Συγκεκριμένα, δύο λιτά ντυμένες Βρετανίδες κυλιούνται στο έδαφος έξω από της Μαγιόρκα, καθώς οι παραθεριστές από το Ηνωμένο Βασίλειο φωνάζουν «Fight, fight, fight!».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.