Σάλος με Σέρβο τζουντόκα: Τον τιμώρησαν γιατί... έκανε τον σταυρό του!

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε προ ημερών ο Σέρβος τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοφ, ο οποίος τιμωρήθηκε με πεντάμηνο αποκλεισμό από όλους τους επίσημους αγώνες.

Ο Σέρβος τζουντόκα ενημερώθηκε για την τιμωρία του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο, ωστόσο, πολλά και μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί ο λόγος της τιμωρίας του.

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, η τιμωρία του συνέβη επειδή έκανε τον σταυρό του πριν από τον αγώνα του στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στον Θοδωρή Τσελίδη.

Η ανάρτηση του Μάιντοβ

 Στην ανάρτησή του ο Σέρβος τζουντόκα αναφέρει: 

«Πριν από 15 μέρες έλαβα μια απόφαση, ότι με τιμώρησε για 5 μήνες η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τζούντο (IJF) για παραβίαση στους θρησκευτικούς της κώδικες. Πιο συγκεκριμένα, λόγω του σταυρού μου κατά την είσοδο σε αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Μου απαγόρευσαν τη συμμετοχή σε όλα τα τουρνουά, τα camp και τις προετοιμασίες. Αλήθεια, στην επιστολή υπεράσπισης της πειθαρχικής διαδικασίας δεν ήθελα να απολογηθώ για το σταυρό, και φυσικά δεν το έκανα, ούτε θα το κάνω ποτέ, αν και δεν ήξερα καν ποια θα μπορούσε να είναι η ποινή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.