Σάκκαρη για την πρόκριση στο WTA Finals: «Δεν είναι ο τρόπος που ήθελα να προκριθώ, αλλά είμαι ενθουσιασμένη»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Η Καρολίνα Μούχοβα ανοίγει το δρόμο της Σάκκαρη για το Μεξικό και το WTA Finals, αφού μετά την απόσυρσή της από τη διοργάνωση, η ελληνίδα τενίστρια πήρε την θέση της και για τρίτη φορά θα αγωνιστεί στην διοργάνωση.

Ο τίτλος που κατέκτησε πριν μερικές εβδομάδες στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικό, βρέθηκε στην 9η θέση του race και ήταν πρώτη επιλαχούσα. Η Μούχοβα από το US Open αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τελικά αποφάσισε να μην ρισκάρει, δίνοντας στην Σάκκαρη την ευκαιρία να επιστρέψει στο… αγαπημένο της Μεξικό.

Εκεί όπου στην Γουαδαλαχάρα σε τρεις επισκέψεις, μετρά έναν τίτλο, με δύο τελικούς (στο 1000αρι) και έναν ημιτελικό (WTA Finals προ διετίας). Αυτή τη φορά δεν πάει στην Γουαδαλαχάρα, αλλά στο Κανκούν, κάτι για το οποίο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

«Δεν είναι ο τρόπος που ήθελα να προκριθώ, αλλά είμαι σούπερ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο Μεξικό» ανέφερε σε στόρυ της στο Instagram.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη μπορεί να πηγαίνει στους τελικούς λόγω απόσυρσης άλλης αθλήτριας, αλλά από την 8αδα που θα αγωνιστεί, έχει τις περισσότερες νίκες (12) επί Μεξικανικού εδάφους! Το πιο εκπληκτικό είναι πως οι υπόλοιπες επτά, έχουν όλες μαζί συνολικά λιγότερες νίκες απ’ ότι η Σάκκαρη στο Μεξικό (11)!

Να τονιστεί πως η Σάκκαρη μπορεί να πηγαίνει στους τελικούς λόγω απόσυρσης άλλης αθλήτριας, αλλά από την 8αδα που θα αγωνιστεί, έχει τις περισσότερες νίκες (12) επί Μεξικανικού εδάφους! Το πιο εκπληκτικό είναι πως οι υπόλοιπες επτά, έχουν όλες μαζί συνολικά λιγότερες νίκες απ’ ότι η Σάκκαρη στο Μεξικό (11)!

Τα γκρουπ δυναμικότητας στο WTA Finals

  • 1ο γκρουπ: Σαμπαλένκα, Σβιόντεκ
  • 2ο γκρουπ: Γκοφ, Ριμπάκινα
  • 3ο γκρουπ: Πεγκούλα, Ζαμπέρ
  • 4ο γκρουπ: Βοντρούσοβα, Σάκκαρη

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.