Σάκης Αρναούτογλου: Λίβας την Παρασκευή και τοπικά έως 45 - Πότε δροσίζει

Metrosport Team12 Ιουλίου 2023

Πρωτοφανείς θερμοκρασίες θα βιώσουμε τις επόμενες ημέρες, με αποκορύφωμα την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από το πρωί της Πέμπτης θα κυριαρχήσει η λιακάδα και το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ΒΔ από 4 έως 6 μπορφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 41 βαθμούς στα κεντρικά, στους 42 τοπικά στο εσωτερικό της χώρας, στα δυτικά στους 39 βαθμούς, στα ανατολικά 36 βαθμούς, στα νότια στους 35 και στα βόρεια από 35 έως 41 βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή θα έχουμε έναν λίβα ο οποίος θα είναι πολύ ξηρός. Ωστόσο ένας βοριάς στα ανατολικά νησιωτικά έως και 7 μποφόρ θα φέρει σημαντική δροσιά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 43 στα κεντρικά, στους 44 με 45 στα πεδινά, στους 37 στα νότια και στους 42 στα βόρεια.

Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου και μέχρι τις 20 Ιουλίου δεν αλλάζει κάτι και το πιθανότερο είναι να επανέλθει ο καύσωνας με 40αρια. Το ίδιο σκηνικό θα υπάρχει μέχρι και τις 22 Ιουλίου, αλλά από τις 24 Ιουλίου υπάρχουν ενδείξεις ότι θα οπισθοχωρήσει το κύμα ζέστης και στις 25-26 Ιουλίου θα επανέλθουμε σε πιο κανονικές θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.