Σακελλαρίου: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αφήσει κάποια διοργάνωση, με την ΑΕΚ μπορούσε να φύγει νικητής»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου, και μίλησε για τις αναμνήσεις από την πορεία του στον Δικέφαλο, σχολίασε την ισοπαλία με την ΑΕΚ και τη συνέχεια των «ασπρόμαυρων» ενώ μίλησε και για τη βία στα γήπεδα.

Για τις αναμνήσεις του από τους αγώνες του ΠΑΟΚ και τη βία στα γήπεδα: «Θυμάμαι τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, με την Κλαμπ Μπριζ, με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που είχαμε κερδίσει με γκολ του Βιεϊρίνια στο τέλος, είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα αλλά και σε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μόνο σε ένα ντέρμπι με τον Αρη είχαμε λαϊκά δικαστήρια, από το γήπεδο είχαμε φύγει πολύ αργά. Δε νομίζω πως για δύο μήνες έπρεπε να είναι κλειστά τα γήπεδα. Δεν αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς ή ένας αντίστοιχος παλιός αθλητής στο ποδόσφαιρο, για να μιλήσουν στα σχολεία με σκοπό να μειωθεί η βία».

Το ματς με την ΑΕΚ και τα συνεχόμενα ντέρμπι του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε με την ΑΕΚ πως θα μπορούσε να είχε τον έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πάρει μια βαθμολογική ανάσα ενόψει των πλέι οφ. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε πετύχει και παραπάνω τέρματα και να φύγει νικητής από το γήπεδο. Είναι τα ντέρμπι συνεχόμενα, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αφήσει κάποια διοργάνωση. Την Κυριακή στο πρωτάθλημα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κρατήσει την πρώτη θέση. Η ομάδα έχει συνοχή, έχει παίκτες με προσωπικότητα και ποιότητα όπως ο Ντεσπόντοφ».

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Τερίμ ψάχνεται, είναι πλασματικά τα αποτελέσματα όπως μέσα στις Σέρρες. Αν ο ΠΑΟΚ δείξει τα βασικά που δείχνει κάθε εβδομάδα στο γήπεδο, νομίζω θα πάρει το τρίποντο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.