Σακελλαρίου: «Κίνητρο, πάθος και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι» - Τι είπε για Μπάμπα, Λύρατζη, Βιεϊρίνια!

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Ελσίνκι με την τοπική ομάδα, θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Europa Conference League , με τον Λευτέρη Σακελλαρίου να μιλάει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την αναμέτρηση, τα άκρα της άμυνας αλλά και την εναλλαγή μεταξύ πρωταθλήματος και Ευρώπης.

Αρχικά ανέφερε για τον ΠΑΟΚ και το πως βλέπει την ομάδα: «Είναι μία καινούργια ομάδα, ξεκινάει αισιόδοξα η χρονιά έχοντας ωστόσο πολλούς στόχους, με πορεία σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και το κύπελλο, αλλά νομίζω ότι είναι νωρίς να μιλήσουμε με στόχους».

Για τις ιδιαιτερότητες που έχουν απέναντι τους οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου τόσο σε καιρικές συνθήκες όσο και σε συνθήκες πλαστικού χλοοτάπητα: «Αυτό που σκέφτεται ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, αν έχει κίνητρο και πάθος δεν έχει να φοβάται κάτι και αν ο ΠΑΟΚ είναι ο εαυτός του νομίζω δεν έχει να φοβάται κάτι από την Ελσίνκι. Πρέπει να είναι οργανωμένος και να βρει το γκολ στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν».

Για τις διαφορές μεταξύ Ράχμαν Μπάμπα και Ράφα Σοάρες: «Ο Ράχμαν Μπάμπα δείχνει πως έχει περισσότερες αντοχές και υπερτερεί σε φυσική κατάσταση, ο Σοάρες είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία στην περσινή περίοδο, αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει και με το ''δέσιμο'' με τους υπόλοιπους συμπαίκτες, όπως ο αριστερός εξτρέμ και ο αριστερός στόπερ. Για παράδειγμα όταν έπαιζα με τον Κοντρέρας είχα το μυαλό μου ήσυχο».

Ενώ για το δεξί άκρο, σημείωσε: «Ας μην ξεχνάμε πως ο Λύρατζης έχει περάσει έναν τραυματισμό, από την άλλη ο Βιεϊρίνια είναι στον ΠΑΟΚ και γιατί είναι η μεγαλύτερη οντότητα είτε παίζει είτε όχι και έχει την ικανότητα να προβλέπει πράγματα πριν γίνουν».

Για το ροτέσιον που κάνει ο προπονητής του Δικεφάλου και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα: «Παίζει ρόλο το πως θα ενταχθεί ένας ποδοσφαιριστής, αν έχει κάνει προετοιμασία ή όχι, για παράδειγμα ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα, θα είναι στο 100% του πριν τα Χριστούγεννα».

Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ όταν ήταν ο ίδιος: «Όταν ήμασταν εμείς , η Ευρώπη ήταν πηγή εσόδων , παίρναμε από εκεί χρήματα απέναντι σε καλές ομάδες και προοδεύαμε στο Europa League, αλλά μετά έβγαινα προβλήματα τραυματισμών, για αυτό χρειάζονται ποδοσφαιριστές που να μπορούν να τραβήξουν την ομάδα στα δύσκολα».

Ενώ για Παναθηναϊκό , ΑΕΚ και Ολυμπιακό ανέφερε: «Και οι τρεις ομάδες που έχουν απέναντι τους οι Ελληνικές είναι σε καλή κατάσταση, το πιο εύκολο έργο πιστεύω το έχει ο Ολυμπιακός λόγω έδρας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.