Σακελλαρίδης: «Η πρόσληψη Στολτίδη είναι ό,τι καλύτερο για τον Ηρακλή-Να έχει γερό στομάχι»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας την πρόσληψη του Άκη Στολτίδη ως βοηθό προπονητή στο πλευρό του Θανάση Στάικου, οι οποίοι θα αναλάβουν τα ηνία του «Γηραιού», μετά την απόλυση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Τη δεδομένη στιγμή η πρόσληψη του Άκη Στολτίδη είναι ότι καλύτερο για τον Ηρακλή!

 Είναι αγαπητό πρόσωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια και ως ποδοσφαιριστής. Είναι μια οντότητα, ένας χαρακτήρας που δέσποζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.  Η πλευρά του μεγαλομέτοχου έκανε ότι καλύτερο για να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ηρακλή. 

Ο Άκης ήταν αγαπητός από την πρώτη μέρα που είχε έρθει στον Ηρακλή, αφουγκραζόταν τον κόσμο και τον αγαπούσαν πολύ και οι οπαδοί, ήταν αμοιβαία τα αισθήματα. Θα έρθουμε όλοι πιο κοντά στον Ηρακλή, ώστε να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια του μεγαλομετόχου. Είναι δύσκολος στόχος αλλά θέλει προσπάθεια και υπομονή.

Ο Άκης σίγουρα θα έχει αρχίσει να τρέχει, ώστε να διευθετήσει κάποια σημαντικά πράγματα για την ομάδα».

Για το κακό ξεκίνημα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα και αν μπορεί να μειώσει την ψαλίδα από τη κορυφή: «Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν καλές, ακολουθεί και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Λάρισα. Η διαφορά είναι μεγάλη και θα πρέπει να γίνει μια σημαντική προσπάθεια αρχής γενομένης από το Σάββατο για να κλείσουν την ψαλίδα από την πρωτοπόρο Λάρισα.

Θεωρώ ότι υπάρχει χρόνος, γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Σίγουρα η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά με κοινή προσπάθεια από όλους που έχουν δείξει ότι έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, νομίζω πως είμαστε ικανοί να αντιστρέψουμε το κλίμα».

Τέλος, για το τι θα ήθελε να ευχηθεί στον Άκη Στολτίδη: «Να έχει καλή επιτυχία και υγεία πάνω από όλα. Πρέπει όμως να έχει και γερό στομάχι, γιατί θα πρέπει να διαχειριστεί πάρα πολλά πράγματα στα αποδυτήρια για να έρθουν οι νίκες και οι τρεις βαθμοί στον αγωνιστικό χώρο. 

Και ο κ. Στάικος έχει δείξει ότι είναι σοβαρός προπονητής, έχει το γερμανικό στιλ. Με πολύ δουλειά, σοβαρότητα και κάτω το κεφάλι, θα καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος. 

Θα είναι χαρά και για εμάς, για οποιονδήποτε βετεράνο του Ηρακλή να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.