Σαιτιώτης: «Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο - Ο Λουτσέσκου πόνταρε στην εμπειρία και όχι στη φρεσκάδα του Βιεϊρίνια»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαϊτιώτης, παρενθέτοντας τις σκέψεις του αναφορικά με το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος παραμένει στο κόλπο του τίτλου έχοντας τον πρώτο λόγο , ενώ στάθηκε και στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου στο κυριακάτικο ντέρμπι.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το ντέρμπι ανέφερε: «Ποδόσφαιρο είναι , αθλητές είναι, υπάρχουν και τέτοιες στιγμές. Όλοι , ακόμα και οι ίδιοι οι Αρειανοί θεωρούσαν τον ΠΑΟΚ φαβορί, αλλά δεν είναι έτσι. Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονο, το γρήγορο γκολ έπαιξε σημαντικό ρόλο, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο πιεστικός αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ο Άρης πήρε πρωτοβουλίες. Να πούμε συγχαρητήρια στον Άρη, μετά από μία ανατροπή στην Τρίπολη, επέστρεψε και πήρε ψυχολογία».

Για τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, σημείωσε: «Όλες οι επιλογές του, του έβγαιναν, αυτή την εβδομάδα δεν του βγήκαν, αλλά δεν μπορούμε να του πάρουμε το κεφάλι, έτσι έκρινε , απλά δεν του βγήκαν οι επιλογές. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι αν έπαιζε ο Κωνσταντέλιας θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Δεν έγινε κάτι τρελό, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από μία καλή ομάδα και έχει τα υπόλοιπα ντέρμπι στην Τούμπα».

Για τον Βιεϊρίνια: «Πάντα κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, υπάρχει μία ''ευθύνη'' του Βιεϊρίνια, δεν έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια και έχασε τον ρυθμό του. Επίσης, του λείπουν τα τρεξίματα που μπορεί να έχει ο Σάστρε ή ο Λύρατζης, με τον Λουτσέσκου να ποντάρει στην εμπειρία του Βιεϊρίνια και όχι στη φρεσκάδα. Το ίδιο έκανε και στη Φρανκφούρτη και του βγήκε. Κάνει ένα μεγάλο ροτέσιον , είμαστε όμως ικανοποιημένοι σαν φίλαθλοι από την εικόνα που είχε η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα».

Αναφορικά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και το αν μπορούσε να πάρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο , πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει φίλαθλος που δεν θέλει να βλέπει τον Κωνσταντέλια να παίζει είτε είναι στα καλά του , είτε όχι και έπρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο νομίζω. Γνωρίζουμε τον Κωνσταντέλια και το τι μπορεί να προσφέρει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων».

Όσο για τη μάχη του τίτλου: «Μετά και την απώλεια του Ολυμπιακού, υπάρχουν τρεις διεκδικητές του τίτλου, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο γιατί έχει τα ντέρμπι στην Τούμπα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.